Adatkezelési Szabályzat

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot?
Ha hozzászólunk, a hozzászólás és annak metaadatai nem meghatározható ideig a rendszerben maradnak. Ennek célja, hogy az összes ezt követő bármely hozzászólás általunk megismertté és jóváhagyottá váljon, azaz ne kerüljön fel a moderálandó hozzászólások listájára.
A honlapon regisztrált felhasználók (ha vannak ilyenek) személyes adatai a saját felhasználói profiljukban is tárolásra kerülnek. Minden felhasználó megtekintheti, szerkesztheti vagy törölheti a személyes adatait bármikor (kivéve, hogy nem változtathatja meg a saját felhasználói nevét). A honlap rendszergazdái ezen információkat szintén megtekinthetik és szerkeszthetik. A honlapon keresztül üzenetet küldő adatait a rendszerünk tárolja, harmadik félnek nem adjuk át azokat.

Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán?
A weboldalon regisztrált fiók vagy hozzászólás írása esetén kérhető a személyes adatok export fájlban történő megküldése, amely bármilyen adatot tartalmaz, amit korábban a felhasználó rendelkezésünkre bocsátott. Kérhető továbbá, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljük. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk.
Hová továbbítjuk az adatokat?
A látogatók által beküldött hozzászólásokat automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrizheti.

Adatkezelési tájékoztató – Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda

Tartalomjegyzék:

  1. Az adatkezelési tájékoztató célja. 2
  2. Az adatkezelő adatai 2
2.1      Adatvédelmi tisztviselő. 2
  1. A kezelt személyes adatok köre. 2
3.1      Regisztrációs során megadandó személyes adatok. 2
3.2      Technikai adatok. 3
3.3      Cookie-k (Sütik) 3
3.4      Online rendeléshez kapcsolódó adatok. 4
3.5      Online ügyintézéshez kapcsolódó adatok. 4
3.6      Hírlevélhez kapcsolódó adatok. 4
  1. A kezelt adatok tervezett felhasználása és megőrzési ideje. 4
  2. Az adatkezelés célja, módja és jogalapja. 4
5.1      Általános adatkezelési irányelvek. 4
  1. Az adatok fizikai tárolási helyei 5
  2. Adattovábbítás, adatfeldogozás, az adatokat megismerők köre. 5
  3. Érintett jogai és jogérvényesítési lehetőségei 6
8.1      Tájékoztatáshoz való jog. 6
8.2      Az érintett hozzáféréshez való joga. 6
8.3      Helyesbítés joga. 6
8.4      Törléshez való jog. 6
8.5      Az adatkezelés korlátozásához való jog. 7
8.6      Adathordozáshoz való jog. 7
8.7      Tiltakozás joga. 8
8.8      Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást 8
8.9      Visszavonás joga. 8
8.10    Bírósághoz fordulás joga. 8
8.11    Adatvédelmi hatósági eljárás. 8
  1. Egyéb rendelkezések. 8

1.     Az adatkezelési tájékoztató célja

A Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda (Medgyesi Beáta EV. 8600, Siófok, Korányi Sándor utca 4., a továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.
A Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda adatkezeléseivel kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők a https://balatoni-nyar.hu/adatkezelesi-szabalyzat címen.
A Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására. Természetesen az esetleges változásokról kellő időben értesíti közönségét.
Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és kollégánk megválaszolja kérdését.
A Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.
A Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda az alábbiakban ismerteti adatkezelési gyakorlatát.

2.     Az adatkezelő adatai

Amennyiben megkeresné Társaságunkat, sioplazaingatlaniroda@gmail.com (e-mail) és a +36 30 635 8599 (mobil) elérhetőségeken léphet kapcsolatba az adatkezelővel.
A Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda minden hozzá beérkezett e-mailt az e-mail címmel és személyes adatokkal együtt az adatközléstől számított legfeljebb 5 év elteltével töröl.
Név: Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda – Medgyesi Beáta EV.
Székhely: 8600, Siófok, Korányi Sándor utca 4.
Adószám: 65126318-1-34
Telefonszám: +36 30 635 8599
E-mail: sioplazaingatlaniroda@gmail.com

2.1 Adatvédelmi tisztviselő

Név: Medgyesi Beáta

Telefonszám: +36 30 635 8599

3.     A kezelt személyes adatok köre

3.1 Regisztrációs során megadandó személyes adatok

  • Név
  • E-mail cím
  • Telefonos elérhetőség (mobil)

3.2 Technikai adatok

A Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda a személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott informatikai eszközöket úgy választja meg és üzemelteti, hogy a kezelt adat:
  • az arra feljogosítottak számára hozzáférhető (rendelkezésre állás);
  • hitelessége és hitelesítése biztosított (adatkezelés hitelessége);
  • változatlansága igazolható (adatintegritás);
  • a jogosulatlan hozzáférés ellen védett (adat bizalmassága) legyen.
A Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés ellen.
A Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt.
A Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda az adatkezelés során megőrzi
  • a titkosságot: megvédi az információt, hogy csak az férhessen hozzá, aki erre jogosult;
  • a sértetlenséget: megvédi az információnak és a feldolgozás módszerének a pontosságát és teljességét;
  • a rendelkezésre állást: gondoskodik arról, hogy amikor a jogosult használónak szüksége van rá, valóban hozzá tudjon férni a kívánt információhoz, és rendelkezésre álljanak az ezzel kapcsolatos eszközök.

3.3 Cookie-k (Sütik)

  • A sütik feladata
  • információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről;
  • megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, amelyek felhasználásra kerül(het)nek pl. online tranzakciók igénybevételekor, így nem kell újra begépelni őket;
  • megkönnyítik a weboldal használatát;
  • minőségi felhasználói élményt biztosítanak.
A testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében.
  • Feltétlenül szükséges, munkamenet (session) cookie-k
Ezen sütik célja, hogy a látogatók maradéktalanul és zökkenőmentesen böngészhessék a Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda weboldalát, használhassák annak funkcióit, és az ott elérhető szolgáltatásokat. Az ilyen típusú sütik érvényességi ideje a munkamenet (böngészés) befejezéséig tart, a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan törlődik a számítógépről, illetve a böngészésre használt más eszközről.
  • Harmadik fél által elhelyezett cookie-k (analitika, google maps, youtube)
Az Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda weboldalán nem alkalmazza a Google Analytics mint harmadik fél sütijeit. A Google maps és a youtube szolgáltatások által azonban sütik kerülhetnek az ön számítógépére, melyket a Siópláza ingatlan iroda nem használ, azokhoz nem fér hozzá. A Google ide vonatkozó irányelveit itt tekintheti meg: https://policies.google.com/privacy?hl=hu&gl=hu

3.4 Online rendeléshez kapcsolódó adatok

  • Név
  • E-mail cím
  • Telefonos elérhetőség (mobil)
  • Számlázási cím

3.5 Online ügyintézéshez kapcsolódó adatok

  • Név
  • E-mail cím
  • Telefonos elérhetőség (mobil)

3.6 Hírlevélhez kapcsolódó adatok

A Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda  weboldala nem küld hírlevelet regisztrált felhasználóinak.

4.     A kezelt adatok tervezett felhasználása és megőrzési ideje

Adatkezelés neve
Felhasználása
Jogalap
Megőrzési idő
Regisztrált felhasználó
weboldal
személyes (online) hozzájárulás
regisztráció törléséig
Számlázás
Számlázás
Számviteli törvény
A Számviteli törvény szerint
Ajánlatkérés
Ajánlattétel
személyes (online) hozzájárulás
visszavonásig, de legfeljebb 5 év

5.     Az adatkezelés célja, módja és jogalapja

5.1 Általános adatkezelési irányelvek

A Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda tevékenységének adatkezelései önkéntes hozzájáruláson, illetve törvényi felhatalmazáson alapulnak. Az önkéntes hozzájáruláson alapuló adatkezelések esetében az érintettek e hozzájárulásukat az adatkezelés bármely szakában visszavonhatják. Bizonyos esetekben a megadott adatok egy körének kezelését, tárolását, továbbítását jogszabályok teszik kötelezővé, melyről külön értesítjük ügyfeleinket.
Felhívjuk a Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda részére adatközlők figyelmét, hogy amennyiben nem saját személyes adataikat adják meg, az adatközlő kötelessége az érintett hozzájárulásának beszerzése.
Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:
  • évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információ-szabadságról (Infotv.);
  • Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) – a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében tör-ténő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet, GDPR);
  • évi V. törvény – a Polgári Törvénykönyvről (Ptk.);
  • évi C. törvény – a számvitelről (Számv. tv.);
  • évi LIII. törvény – a pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról (Pmt.);
  • évi CCXXXVII. törvény – a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozások-ról (Hpt.).

6.     Az adatok fizikai tárolási helyei

Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) a következő módon kerülhetnek a kezelésünkbe:
  • egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben,
  • másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlaphasználata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.
A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: az érintett bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a weblapon történő böngészés során generálódnak és melyeket a Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatot a rendszer az érintett külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adat egyéb személyes felhasználói adatokkal – törvény által kötelezővé tett esetek kivételével – össze nem kapcsolható. Az adathoz kizárólag a Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda fér hozzá.

7.     Adattovábbítás, adatfeldogozás, az adatokat megismerők köre

Tételesen írja le azokat a cégeket, melyek a továbbítás, feldolgozás vagy megismerés körébe esnek.
Adja meg cégekkel kapcsolatos alapadatokat (cégismertető), valamint azoknak a munkatársaknak a körét, akik az adatokat megismerik. Biztosítsa, hogy a parneterekkel kötött szerződések titoktartási záradéka kiterjed-e erre a körre!

8.     Érintett jogai és jogérvényesítési lehetőségei

Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a kötelező adatkezelések kivételével – törlését, visszavonását, élhet adathordozási-, és tiltakozási jogával az adat felvételénél jelzett módon, illetve az adatkezelő fenti elérhetőségein.

8.1 Tájékoztatáshoz való jog

A Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda megfelelő intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy az érintettek részére a személyes adatok kezelésére vonatkozó, a GDPR 13. és a 14. cikkben említett valamennyi információt és a 15–22. és 34. cikk szerinti minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva nyújtsa.

8.2 Az érintett hozzáféréshez való joga

Az érintett jogosult arra, hogy az adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz és a következő információkhoz hozzáférést kapjon:
  • az adatkezelés céljai;
  • az érintett személyes adatok kategóriái;
  • azon címzettek vagy címzettek kategóriái, akikkel, illetve amelyekkel a személyes adatokat közölték vagy közölni fogják, ideértve különösen a harmadik országbeli címzetteket, illetve a nemzetközi szervezeteket;
  • a személyes adatok tárolásának tervezett időtartama;
  • a helyesbítés, törlés vagy adatkezelés korlátozásának és a tiltakozás joga;
  • a felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga;
  • az adatforrásokra vonatkozó információ;
  • az automatizált döntéshozatal ténye, ideértve a profilalkotást is, valamint az alkalmazott logikára és arra vonatkozó érthető információk,
  • hogy az ilyen adatkezelés milyen jelentőséggel bír, és az érintettre nézve milyen várható következményekkel jár.
Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legfeljebb egy hónapon belül adja meg a tájékoztatást.

8.3 Helyesbítés joga

Az érintett kérheti a Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda által kezelt, rá vonatkozó pontatlan személyes adatok helyesbítését és a hiányos adatok kiegészítését.

8.4 Törléshez való jog

Az érintett az alábbi indokok valamelyikének fennállása esetén jogosult arra, hogy kérésére a Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat:
  • személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték;
  • az érintett visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;
  • az érintett tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre;
  • a személyes adatokat jogellenesen kezelték; a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;
  • a személyes adatok gyűjtésére információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.
Az adatok törlése nem kezdeményezhető, ha az adatkezelés szükséges:
  • a véleménynyil-vánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából;
  • a személyes adatok kezelését előíró, az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jog szerinti kötelezettség teljesítése, illetve közérdekből vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása keretében végzett feladat végrehajtása céljából;
  • a népegészség-ügy területét érintő, vagy archiválási, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból, közérdek alapján;
  • vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez.

8.5 Az adatkezelés korlátozásához való jog

Az érintett kérésére a Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda korlátozza az adatkezelést, ha az alábbi feltételek valamelyike teljesül:
  • az érintett vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, a személyes adatok pontosságának ellenőrzését;
  • az adatkezelés jogellenes, és az érintett ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
  • az adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de az érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez;
  • vagy az érintett tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben.
Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével csak az érintett hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy vé-delméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni.

8.6 Adathordozáshoz való jog

Az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa az adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa.

8.7 Tiltakozás joga

Az érintett jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes adatainak közérdekű vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlásának keretében végzett feladat végrehajtásához szükséges adatkezelés, vagy az adatkezelő vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges kezelése ellen, ideértve az említett rendelkezéseken alapuló profilalkotást is. Tiltakozás esetén az adatkezelő a személyes adatokat nem kezelheti tovább, kivéve, ha azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az érintett érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak.

8.8 Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást

Az érintett jogosult arra, hogy ne terjedjen ki rá az olyan, kizárólag automatizált adatkezelésen – ideértve a profilalkotást is – alapuló döntés hatálya, amely rá nézve joghatással járna vagy őt hasonlóképpen jelentős mértékben érintené.

8.9 Visszavonás joga

Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja.

8.10                    Bírósághoz fordulás joga

Az érintett a jogainak megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el.

8.11                    Adatvédelmi hatósági eljárás

Panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:
Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Telefon: 0613911400
Fax: 0613911410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Honlap: http://www.naih.hu

9.     Egyéb rendelkezések

E tájékoztatóban fel nem sorolt adatkezelésekről az adat felvételekor adunk tájékoztatást. Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a bíróság, az ügyész, a nyomozó hatóság, a szabálysértési hatóság, a közigazgatási hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, a Magyar Nemzeti Bank, illetőleg jogszabály felhatalmazása alapján más szervek tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkereshetik az adatkezelőt.

A Siópláza Ingatlan- és Reklámiroda a hatóságok részére – amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.

Események

Add Event Cancel
Thanks for your event submission. It will be reviewed soon.
Category
Balatoni Rendezvények
Klassz a parton
Siófoki rendezvények
Start Date
End Date
Start Time
End Time
Set if the event is all day.
Upload an Image (optional)
Location (optional)
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
25
26
27
28
29
30
1
2
3
  • 7:30 du.Big SeanUSA
  • 8:50 du.Axwell /\ IngrossoS
  • 10:30 du.DJ SnakeF
4
  • 5:00 du.HÁNYSZOR MONDJAM MÉG?!-ZENÉS ROSSZALKODÁS
  • 5:30 du.Stereo Palma
  • 7:00 du.Oliver HeldensNL
  • 7:00 du.TÜNDÉRLÁDIKÓ
  • 8:30 du.AlessoS
  • 10:00 du.Dimitri Vegas & Like MikeB
5
  • 10:00 de.The ChainsmokersUSA
  • 5:00 du.BOGÁRMUZSIKA / INTERAKTÍV GYERMEKKONCERT
  • 5:30 du.DJ Gozth
  • 7:00 du.Ty Dolla SignUSA
  • 7:00 du.CICUS KIRÁNDUL
  • 8:30 du.Jonas BlueUK
6
  • 10:30 de.HUZELLA PÉTER
  • 5:00 du.VARÁZSLATOS UTAZÁS-GYERMEKELŐADÁS
  • 5:30 du.Jumodaddy
  • 7:15 du.Ella EyreUK
  • 8:30 du.Rita OraUK
  • 11:00 du.Martin GarrixNL
7
  • 8:30 de.W & WNL
  • 5:00 du.RAMEN BROTHERS
  • 5:00 du.1000 BOCS’! – MICIMACKÓ KOMÉDIA
  • 6:00 du.Timmy TrumpetAUS
  • 7:15 du.NervoAUS
  • 8:00 du.PÁRATLAN PÁROS
  • 10:00 du.David GuettaF
8
  • 4:30 du.Calmani & Grey
  • 5:00 du.MAUGLI, A DZSUNGEL KÖNYVE
  • 5:30 du.DJ Nara
  • 7:00 du.Zene a Zöldben
  • 9:00 du.SZOBATÁRSAK
9
10
  • 5:00 du.EGYSZER EGY HÉTPETTYES
  • 7:00 du.ELVARÁZSOLT MESEDOBOZ
11
  • 5:00 du.TÜNDÉRLÁDIKÓ
  • 7:00 du.BORIBON KIRÁNDUL
  • 7:30 du.Vakációs koncert
  • 8:00 du.A Szent Efrém Férfikar és Sebestyén Márta koncertje Keszthelyen
12
  • All DayCsiszár Zsolt – Extrém szobrok kiállítása
  • 5:00 du.CICUS KIRÁNDUL
  • 7:00 du.MÁTYÁS KIRÁLY A CSILLAGOK KÖZÖTT
  • 8:00 du.A Corridor Fagott Quartet koncertje
13
  • 10:30 de.VARÁZSLATOS UTAZÁS-GYERMEKELŐADÁS
  • 5:00 du.A CSILLAGSZEMŰ JUHÁSZ-GYERMEKELŐADÁS
  • 5:00 du.Karibi táncház
  • 7:30 du.Szulák Andrea lemezbemutató koncert
14
  • 10:30 de.PAPRIKA JANCSI / BÁBELŐADÁS
  • 5:00 du.A KISKAKAS GYÉMÁNT FÉLKRAJCÁRJA
  • 8:00 du.Érdi Tamás zongoraművész koncertje
  • 8:00 du.MAUGLI ÉS A MAJMOK
  • 9:00 du.Kölcsönlakás
  • 9:00 du.L’ART POUR L’ART-HALVÁNY LILA GŐZ
Current Date
15
  • 5:00 du.KISVAKOND
16
17
  • 5:00 du.ELVARÁZSOLT MESEDOBOZ
  • 7:00 du.TÜCSÖK SZABI MÓKA-GYERMEKKONCERT
18
  • 5:00 du.HUZELLA PÉTER
19
  • 5:00 du.BOGÁRMUZSIKA / INTERAKTÍV GYERMEKKONCERT
20
  • 8:00 du.Az 55 éves Balaton Táncegyüttes önálló estje
21
22
  • 9:00 du.A CHICAGÓI HERCEGNŐ – operett
23
24
  • 8:00 du.Nyáresti Operett
25
26
  • 4:30 du.Generációk a színpadon
27
  • 7:30 du.Magic Show – Bűvész és Illúzió Show
28
  • 9:00 du.DOG STORY musical – a Játékszín előadása
29
  • 1:00 de.Zene a Zöldben
30
31
  • 5:00 du.Vakációs koncert
1
2
3
4
5