Zamárdiban wird der Red Bull Air Race ungarischen Rennen stattfinden

Zamárdiban Platz an den von Juli ungarischen Rennen Red Bull Air Race stattfinden wird 12 bis 14, - sagte Gyula Csákovics (parteilos), Bürgermeister Zamárdi MTI am Freitag.
In den letzten Wochen untersucht die Red Bull Air Race Organisatoren in ländlicheren Orten nach Amtes Budapest Bürgermeister Anfang Februar angekündigt, dass nicht die Erlaubnis, den Kunstflug Wettbewerb zu halten. Balaton besuchte mehrere Standorte, die sármelléki Siófok- Kiliti und Szentkirályszabadja Flughafen für Flugzeuge in der Region betrachtet werden kann.
Csákovics Gyula közölte, a döntés megszületett, Zamárdi lesz az új helyszín, de a szervezőknek még több részletet is egyeztetniük kell a hatóságokkal. A rendezvény várhatóan a Balaton Soundhoz hasonló megterhelést jelent majd a településnek, ugyanakkor óriási, strandolás közben is élvezhető élményt jelent majd, és komoly reklámértékkel bír az egész üdülőrégió számára
Mint mondta, örömmel fogadják be a világszínvonalú nemzetközi rendezvényt. Szerinte nem kell attól tartani, hogy a nyári főszezon miatt nem lesz elég szállás-, vagy parkolóhely. A településnek több mint egy évtizednyi tapasztalata van a hasonló számú érdeklődőt vonzó Balaton Sound megrendezésében, és van elég magánszálláshely zamárdi vonzáskörzetében, illetve a Dél-Balatonon – tette hozzá.
A polgármester beszélt arról is, hogy a repülőknek nyilvánvalóan zajhatása lesz, de mindhárom napon kiszámítható időpontban, 10 és 17 óra között zajlanak majd a repülések. A Wellamarin hoteltől keletre eső pár száz méter hosszú partszakasz lesz a verseny központja, itt lesz a VIP-páholy és az irányítótorony. Céljuk, hogy ezen túlmenően az egész partszakasz szabadon megközelíthető maradjon a verseny ideje alatt is, és strandolás közben, egész távolról is élvezhető legyen a látványos verseny – mondta.
Der Bürgermeister sagte auch, dass die Fortsetzung wird nach einer Bewertung der diesjährigen Wettbewerb Erfahrung entschieden werden. In diesem Jahr kann nicht mehr das Datum des Rennens in Ungarn ändern, aber wenn Sie in Zukunft Zamárdiban ungarischen Rennen der Meisterschaft Austragungsort bleiben, mögen Sie in der Front oder fallen auf der Nebensaison sein - fügte er hinzu.

735 Aufrufe insgesamt, 1 heute

Keine Tags

735 Aufrufe insgesamt, 1 heute

Hinterlasse eine Antwort

Geschehen

Montag
Dienstag
Mittwoch
Donnerstag
Freitag
Samstag
Sonntag
29
30
31
Aktuelles Datum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
fünfzehn
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
01
02
03