Balaton Sound – Underground dj-k sora lép fel Zamárdiban

Az underground dj-világnak idén is több helyszínt szentel a Balaton Sound. Ismét jelentkezik az Elrow és új helyszíne lesz a színtér zenészeinek a The Club – közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

A világ egyik legkedveltebb, látványos show-sorozata, a Magyarországon is népszerű Elrow felhozatalában ott lesz a német elektronikus zene underground húzóneve, Paul Kalkbrenner, a kétszeres DJ Awards díjas Jamie Jones, a brit dj-duó, a CamelPhat, a Németországból érkező dj, Claptone és a Grammy-jelölt Nic Fanciulli.
Fellép az egyik legjobb női dj, a német Monika Kruse, a Vibration Clubból induló Nick Curly, a svájci Andrea Oliva, a holland születésű, ibizai székhelyű Chelina Manuhu, a francia Dj W!ld, a dance-elektronika ismert képviselője, Detlef és a Spanyolországban Juan Carlos néven született Wade is.
A közlemény kiemeli, hogy a tavalyi Clubs On The Beach és a Heineken Beach összeolvadásából született meg 2019-re a The Club koncepciója a Balaton Soundon. A modern elektronikus zenei klub arculatát és hangulatát idéző, részben a Balaton vízére felépített helyszínen a nemzetközi underground elektronikus zenei színtér fontos alakjai lépnek fel a fesztivál öt napja alatt.
A The Club nevű új helyszínen ad műsort Marco Carola, a groovy tech-house nagykövete, az amerikai Martinez Brothers dj-duó, a minimál techno vonalat erősítő, egykori Deep Dish-alapító Dubfire, az argentin progresszív house dj Hernán Cattáneo, az olasz Deborah De Luca, a Matador, Frans Zimmer, azaz Alle Farben, Egbert, a holland dj/producer Eelke Kleijn, valamint Nusha.
A The Club helyszínére hosszú évek után visszatér a Morning Sound programja, amely a hajnali 6 órás hivatalos programzárás után induló afterpartit hozza vissza a fesztivál vérkeringésébe.
A Balaton Sound idén július 3. és 7. között lesz Zamárdiban. A szervezők korábbi bejelentése szerint a fellépők között lesz mások mellett a Chainsmokers, Tiësto, J Balvin, G-Eazy, Jess Glynne és a Rudimental is.

691 total views, 1 today

No Tags

691 total views, 1 today

  

Leave a Reply

Események

Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
29
30
31
01
02
03
04
Current Date
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
01
02
03